Notiser

Det man kan läsa om i media är skjutningar, terrordåd osv, så intet nytt där inte. 
 
Kriget fortgår. Läser om cyberattack i Norge. Bl a bankid funkar inte där.Ringer man ett företag idag så är det enda svar man får att utan det så "kan vi inte hjälpa dig"
 
Sjukvården krisar pga personalbrist. Flyget krisar pga personalbrist. Listan kan göras lång. Det fattas personal överallt verkar det som. Vart tog dem vägen under pandemin. Sökt sig något annat? ja,
då är det väl nån bransch som har gott om personal då. Wonder who?
 
Flyttat ut och städat klart. Min vana trogen lämnade jag en toa-rulle kvar. Varför ?
 
Jag har sett reklam om lammet som dyker upp med en rulle när hen sitter på toa. Just det bara reklam. I verkligheten  dyker ingen upp hur mycket man än bräker som ett får. Thats why.

Kampen är

Kampen är över. Den mot ogräset på uteplatsen. Jag förlorade varje gång. Hann inte plocka bort så kom det upp nytt.
 
Läser om rensning av avloppen som blivit svårare och måste göras ofta nu efter pandemin. Det slår tydligen tätt eftersom det spolas ner olämpliga saker i toaletten.  Munskydd  bl.a. 
Jag är uppvuxen på landet med utedass och Wiskadals katalog men nog vet jag att det enda jag ska spola ner är toalettpapper.  Ja förutom det jag använder papperet till då. 
 
Ska se den tredje delen av dokumentären från Strömsund ikväll. Pojken försvann för 20 år sedan. Jag kan inte minnas att jag läst om det, ändå är det inte långt bort. 

Att lämna rampljuset

Det blev ett tag poppis att s a s lämna offentligheten. Sluta synas i media. 
 
Läser idag om en s.k " kändis" som just gjorde stor affär av att lämna rampljuset. Nu kan man, om man vill, se bilder på den stora lyxiga lägenheten som de köpt.  En annan som också skulle trappa ned på att synas i media visar  nu sin nya stora lägenhet. Svårt att bli osynlig?  Ja ja jag förstår att det är tidningarna som söker upp dem- eller? Jaså vill vi läsa om detta - det visste jag inte.  

RSS 2.0