Nu börjar

det kännas att våren är här. Det töar och slaskar och tyvärr medför det halka också. 
 
Viruset går som en följetong.  Samtidigt läser jag om stora fester och trängsel i en del affärer på andra orter. Konstigt att vi inte förstår. Om jag säger SITT  till någon av de hundar som jag känner så sätter dom sig. De tar till sig och förstår, så varför hörsammar inte vi som ska vara intelligenta varelser det som sägs. 
 
 
 
 

Februari

Februari är snart slut. Enligt en notis i en kvällstidning så har det varit milt i februari. Jag tycker det har varit kallt, mycket kallt och det ändras inte bara för att det har varit milt de senaste dagarna. I Texas har det varit kallt. Läste om en som fått en elräkning på 60 tusen svenska kr. Deras elmarknad är verkligen fri verkar det som. 
Så till en av mina käpphästar. Cockies, kakor som en del företag kallar det, låter väl bättre  så kantänka. Detta för att förbättra min upplevelse och hjälpa företaget i fråga att utveckla sin marknadsföring. En del företag drar även till med att de tänker på min integritet.  . Jag har varit inne på någon katalogsida för att kolla på artiklar för gravida.  Nu dyker det upp allehanda saker som behövs för en blivande mamma på en massa olika sidor i min dator. 
 
Riktad reklam var det - fast i detta fall missriktad och tyvärr mer än fyrtio år för sent. 

TV serie

Så var TV-serien Hem till byn slut för denna gång. Varje omgång har speglat tidsandan som varit och skådespelarna har åldrats med serien precis som i själva livet.  Tack för detta.

Dagens

lunch blev bruna böner med fläsk. Så nu är en av årets nostalgirätt aväten.
 
Viruset fortsätter öka här i Västerbotten, så även i Vilhelmina.  Ett år har vi levt med detta och fortfarande har vi inte förstått utan tror att restriktioner gäller andra. 
 
Idag hade jag för övrigt sällskap.  Arko. jodå han fick en smakbit. 
 
 
 

Fettisdag

Idag är det fettisdag.  Ser att det är en månad sen sist och då åt jag just en semla till kaffet.
 
Läste i tidningen att  överblivna semlor blir till sprit. Så för jösse namn ät semlor allt vad vi orkar. 
 
Kylan har varit långvarig nu och likt Kronblom har jag degat i soffan. Men solen tittar fram nu och lite tröttsamt är det att ingenting göra. 
 
 

RSS 2.0