Tidigt

klockan är nu snart nio på morgonen. Hade alldeles glömt att ställa om klockan i går kväll så nu har jag varit uppe flera timmar. Har sagt det förr att när jag jobbade längtade jag till den dagen när jag skulle ha sovmorgon. Nu är jag sen flera år där när jag kan sova hela dagarna om jag vill, och så vaknar jag tidigt. 
 
Sen sist jag skrev så har det varit rejält med snö och nu töväder så allt är nästan borta. Vad hade snön här att göra egentligen. 
Igår skippade jag Barnaby och morden i Midsomer, har sett allt förr några gånger. Istället satt jag vid datorn och gjorde genombrott i släktforskningen. Hittade en uppgift som jag sökt flera år och som ingen av mina syskon vetat något om. Sen tidigare hittade jag en syster till till farfar som vi inte heller visste om. 
 
 

Var är du

Rut? saknade dig idag när jag skulle storstäda. Nåja det gick bra ändå. 
 
Ikväll ska jag se hur det går för bönderna. Jag har ju följt det programmet ända från start, men måste medge att om jag missar det så är det ingen katastrof.  Hur många bönder finns det?

på tal om

att påminnas, så fick jag meddelande om att det var dags att fylla på telefon. Tack Telia   det skulle jag aldrig märkt. 
 
I Norge ska alla över 65 år få en tredje spruta. Det låter bra. De är i framkanten och det ska väl vi också - så småningom få. 
 
Idag var promenaden lite kall, men så ska ju snö vara på väg sägs det. Inget kul alls.  

Påmind

Jag fick påminnelse om att blogga. Ser att det är längesedan så påminnelsen på e-posten behövdes. 
 
Idag är det ingen konst att vara glömsk. Via telefonen får jag meddelande om hur länge jag tittat i mobilen, och som sagt via e-posten får jag veta att det är längesen och att mina följare saknar mig. 
Jo jo följare i pluraris???    Affärerna har koll på hur myckert jag handlar varje månad, och naturligtvis vad jag handlar. 
 
Vad har hänt sen sist?. Ja det har varit begravning och  dop. Mitt senaste barnbarn har döps. Hon växer för varje dag. 
 
Man kan tro att inget händer så här till vardags - men  lite dramatik såg jag allt. En av katterna tog/lekte med vad jag tror var en näbbmus. Den var inte stor och jag tvivlar på att det var ett råttbarn. Katten tog till sist djuret och gick iväg och jag undrar vem som fick denna present på sin trapp. 
 
 

RSS 2.0