Snart

Snart är det nytt år igen.... Det har gått hela tio år sedan uppståndelsen runt milleniumskiftet.  Hur var det då? Då hade jag en flicka som fortfarande var liten. Nåja ung iallafall. Det är hon fortfarande men nu är hon vuxen och ber inte längre om lov för att göra olika saker. Mitt mellanbarn  gick i gymnasieskolan och hade det relativt bekymmersfritt. Älste sonen stod på tröskeln till vuxenlivet.  
                                                                                                                                                                  Nu börjar en ny arbetsvecka och snart ett nytt arbetsår. Ute blir det ljusare för varje dag och bara januari har gått ska man väl kunna skönja en aning om att det förmodligen blir vår även 2010.

Så får jag väl önska alla mina läsare, ja,ja läsaren då, Gott Nytt År.

Som sagt tiden går

Förr såg man att tiden går vart efter att barnen växer. Nu ser man det på bloggandet. Det har ju snart gått en månad sen jag var inne.

Vad har hänt sen sist? Sedan 1:a advent så har vi fått snö. Rätt mycket  faktiskt.  F ö går allt sin gilla gång. Jag och flickan min har kokat julgodis. Det blev gott.  Ingår i mammarollen.

Anna bad mig tidigare att sy i några knappar i jackan hennes. Javisst, det går väl bra. Lite försynt undrade jag om hon ville ha sygrejer. (tänkbar julklapp kanske) Nej inte alls, det var visst tråkigt att sy i knappar.  Tur att mammor inte tycker det.

I år har vi firat jul hos vår son med familj. Det var skönt, tycker jag. Nu har jag ett år på mig att fundera över hur vi ska bära oss åt att bli bjudna dit fler gånger.


RSS 2.0