vinter

Söndag fint väder så här på eftermiddan och detta efter att det har snöat konstant sedan fredag kväll. Hoppas innerligt att detta är slutet på vintern för jag längtar ut på mina promenader. Fast för alla påskfirare som ska till fjällen och köra skoter är det väl toppen. De behöver förresten inte till fjällen, snön ligger djup överallt.
 
Jag har varit och fått uppdatering om min skadade axel. Det går framåt och ser bra ut. Kommer väl inte att få tillbaka rörlighet till 100% men kommer att klara min vardag bra. Abret kommer när jag ska hänga upp gardiner men det kan jag leva med då jag inte byter gardiner så ofta.  Jag kommer ihåg från min tid i Umeå när jag såg att  hos grannarna i de andra lägenheterna så var det nya gardiner titt som tätt. 
 
Så hur ser min söndag kväll ut? Gissar att det blir Barnaby som kommer att hålla mig sällskap.  

Lycko-jag

Vad var det nu stjärnorna sa - jo ekonomin kommer att förbättras. Det stämmer. Jag fick brev från ett lotteri och där står det "grattis du har vunnit". ETTHUNDRA kronor. Lycko-jag.
 
Jag minns ett tillfälle i min gröna ungdom när jag och min arbetskamrat/kompis hade tippat tillsammans och vi hade 11 rätt. Vi skulle åka in på bio och se Peter Sellers och Goldie Hawn. Under bussresan fick vi höra resultatet i radion. Vår vinstrad gav 24 kronor. Vi kunde inte annat än skratta. Nåja att få en vinst är alltid kul. 
 
Bye the way - filmen var kul.
 

För ett år sen

Nu har det gått ett år sedan jag gjorde illa min högra arm. Då var vägarna bara och mycket lite snö. I år är det precis tvärtom. Snöhögarna bara växer eftersom det snöat i stort sett varje dag.Det har ju varit snöoväder även långt söderut. 
 
För övrigt går livet sin gilla gång. Nu har jag flyttat både bildligt, bokstavligt och känslomäsigt. Hoppas nu på sol så jag kan skotta fram min uteplats. 
 
I TV har det varit melodifestival och jag har lyckats missa det mesta. Verkar som det är show som räknas och inte melodierna. Detta blinkande och viftande med både ben och armar - man kan ju få epilepsianfall för mindre. Brita Borg du är saknad på estraden, åtminstone av mig. 
 
Barnaby löser fortfarande morden i Midsomer och jag är en trogen tittare. Har sett programmen förr och känner igen det mesta, men kommer inte ihåg vem den skyldige är. Hur kommer det sig? Somnade jag redan för flera år framför TVn så att jag missade slutet.  

Time out

Nu är det längesen jag skrev. Det kändes som om uppförsbacken blev för tung så jag tog en s.k time out.
 
Nu ska jag på nytt försöka ta upp den fallna tråden.

RSS 2.0