Varit duktig

I år har jag varit duktig som julpyntat till 1:a advent.  Tomten på plats ovanför fönstret.
 
 

Hur tänker man

eller tänker man inte?  Viruset ökar och har även kommit till våra trakter. 
 
Läser rapport från sjukvården om att personer testar sig för att kunna gå på fest. I Småland hade vårdpersonal halloweenfest och resultatet blev att många blev smittade. Hur tänker man då?
 
Krogägare är bekymrade över restriktioner och menar att regeringen slår undan benen på dem. Men hallå!!!! det är väl inte regeringen som sprider smitta.  

Helg

 Ännu en helg har snart gått. Vädret fortfrande milt. Jag köpte mig en tårta i helgen. Nej det är inget särskilt. Jag behöver ingen anledning.
 
 
 

Nyheter

Nyheterna domineras av  bl a presidentvalet i USA. Det är långdraget och jag orkar inte följa rapporteringen. Måste erkänna att jag inte bryr mig om vem som vinner. Tänk att hålla på så när den som vinner kommer att vara  i åttioårs åldern när det är val nästa gång.  Nåja det verkar som om det inte är samma åldersfocusering där som här. 
 
Viruset ökar överallt. Jag tänker som så att när man blir sjuk och får antibiotika, så sägs det att man efter tre dagar är smittfri men att man ändå ska ta hela kuren. Det kanske är det som hänt?  Smittan gick ner, restriktionerna lättade och många trodde det var fritt fram.  Det var det inte, vi tog inte hela kuren. 
 
Så var det dags för ett nytt mode från ett modehus i Italien. Trasiga strumpbyxor. Jo, ni läser rätt. Jag har som ung haft strumpbyxor och det var en mindre katastrof om det gick en maska. Då var det snabbt fram med nagellack för att stoppa den. Helt klart har modehusen inte haft någon som talat om för dem att man ska vara hel och ren. 

RSS 2.0