Ännu en

Ännu en vecka har gått. Den har varit kall, mycket kall. Har känt mig totalt nerfrusen, och inte trott jag skulle kunna bli varm igen.

Såg i går kväll ännu en omgång av Melodifestivalen. Kan inte påstå att det var något magiskt över bidragen, tvärtom en del var rent idiotiska.

Nåja hon som vann sjöng ju bra. Snygg klänning och fotriktiga skor.

Os börjar nu ta slut. De tävlande har gjort det bra.

I morgon är det 1 mars, och förhoppningsvis börjar snön att avta istället för att öka.




TV

Så är nu både OS och melodifestivalen i full gång. Det är i tider som dessa som man undrar vad man gjorde innan TV:n gjorde sitt intåg i de svenska hemmen. Jag menar att vi som inte är intresserade av idrott vad ska man se. Melodifestivalen en Lördagkväll är vad som återstår. Tänk då ser jag hellre sport, det säger lite om bidragen i Melodifestivalen.  Och vart har alla kjolar tagit vägen? Visst det är väl ekonomiskt att bara ha lite längre tröjor eller breda bälten eller vad det nu är flickorna har nu för tiden.



Vart

Vart tog jag vägen? Har jag verkligen inte varit inne sen 10 jan. Skärpning......

Nåja, sånt är livet. Det händer så lite att jag inte ens märker att dagarna går. Skulle för en vecka sedan gå på bio och tittade då på en gammal biobiljett och såg att den senaste bion jag sett var "Vi hade i allafall tur med vädret ... igen" och den såg jag i mars 2009.  Det fick mig att fundera. Vart tog det året vägen? Vilka höjdpunkter fanns det förra året? Jo, naturligtvis jag fyllde 58 år. Oaaa.

Nej jag skämtar. Jag fick ett barnbarn, som fyller 1 år i april. Hon är ljuvlig och jag påminns om lyckan jag kände när jag blev mamma för första gången. Jag minns också att när det blev känt att vi väntade tillökning så blev det rena vandringen ut till oss. Vi bodde då i Skravelsjö, utanför Umeå. Våra vänner och bekanta var tvungna att själv se att det var sant. Den pippinätta karriärkvinnan, jo jo allt kan hända.

Apropå barnbarn, så har min dotter gjort en upptäkt. Alla hennes smeknamn (som hon varit så arga över) har försvunnit. Som hon sa  "nu är jag bara Anna". 

Vi har också haft WWW-helg. Kallt som sjutton.

Apropå bion, jag skulle se Kanalresan 3. Den blev inställd.

Allt för denna gång. Nu är det dags att åka till jobbet. 

RSS 2.0