Mot mörkare tider

Som sagt tiden går. Nu är det ingen tvekan längre, hösten kommer med stormsteg. Nåja med regn i alla fall verkar det som. Jag har nu varit ledig i tio dagar (skönt) och haft regn de flesta dagarna. Så vad göra? Jo det jag är bäst på - nämligen ingenting. Om jag rannsakar mig själv så är jag inte alls bra på att gå och dega, fast det har behövts. Att vara ledig alltså. Telefon har varit tyst.  Är nog bortglömd. Eller beror det på att den varit avstängd?  Who cares.  

Soffan är hämtad. Det blev bra. Kattvakt är jag fortfarande. Det är också bra. Katten och hunden är inte som hund och katt. De kommer väl överens.

Surströmming har vi ätit. Den var god. Nu återstår väl inte så mycket mer av livets goda.

Jag har f.ö köpt mig en säng. En utdragssäng. Just det.  En sådan som man köper till barn att växa i. Fast min tanke är att när man blir äldre så krymper man ju, så från början har jag tänkt ha sängen utdragen och i takt med att åren går och jag blir mindre o mindre så kan jag bara skjuta ihop sängen. Fiffigt va?  Den som lever får se.

Nu går jag ikväll in för min nattvecka på jobbet.

Vad var det jag sa....

Jo att tiden går. Nu är vi inne i augusti och kvällarna börjar bli mörka. Jag tycker att jag är ganska rask av mig och ilar fram och tillbaka och hit och dit, men jag hinner inte med tiden.

Vad har då hänt sen sist. Det har varit barndop. Min lilla sondotter har blivit upptagen i kyrkan och fått namnet Bella Iris Margareta. Det gick strålande bra. Det var med förundrande ögon hon tittade på prästen, men inte ett enda ljud från henne. En rörande stund, men jag blir alltid rörd och glad i hjärtat närhelst jag ser/möter något av mina barn.

Glad i hjärtat var det - häromkvällen fick jag bilskjuts av min dotter med kavaljer. Tänk att hon äntligen visade upp honom, om än inofficiellt. Jag har nog märkt att hemresorna har blivit färre.

I morgon fredag ska vi åka till Skellefteå och hämta en soffa som Anna ska ha. Det ska bli skönt. Jag tycker nämligen om att åka bil. Jag har dessutom lovat vara kattvakt under helgen. Tänk vad barnen kan få en att göra.

RSS 2.0