Kallt

Skulle ut på min favoritpromenad. Det var ett litet aber. Vårvädret har gjort vattenflödet lite för högt men det löste sig.  Kallt var det.
 
 



Grattis

Grattis Viking på din födelsedag. Sorry tårtan har jag ätit upp själv.

Nötskal

Såg en kul reklamsnutt på TV,n häromkvällen. Mannen utan lokalkännedom. Han som irrar runt i rondellen utan att veta vart han ska. Det är jag i ett nötskal.
Det är förresten en stor dag idag, eller det var det väl för min mamma för många herrans år sedan.
 
 
 

På väg

Påsken står för dörren, vädret är fint och kärringen är på väg. Påskkärringen alltså.
 
 

Hundtest

Retriever och schäfertyper är helt ok för de sportiga. Min hundtyp är snarare den som sover länge på morgonen och inte behöver motion. Jo jag vet, jag som kan sova hur länge som helst är nu uppe redan vid 6-7 tiden på morgonen. Tänker att en sån liten en skulle passa.
 
 
 

Tidsfördriv

 
 Inget på TV och dåligt väder. Ett korsord får duga. Dagens korsord blev ju passande.
 
 
 
 
 

Hundägare

Hundägare är jag inte men hittade en test om vilken hundtyp som skulle passa utifall att......
 
Tolv frågor som skulle besvaras med A B C D E och F. Den bokstav som jag svarat på flest gånger skulle visa vilken hundras som skulle passa mig.
 
Första svaret var familjen Retriever.
Andra svaret var familjen Schäfer
 
Var svarade jag fel?
 
Tredje svaret var familjen Sällskapshund. 
 
 

April

April har gjort sitt intåg. Härligt. Det första jag läste i morse var att nu skulle vi besiktiga vår cykel samtidigt som vi besiktigade bilen. Det tog flera sekunder innan jag insåg att det var första april. 
 
En tidning hade listat tidigare skämt.T.ex att hundbajs skulle pantas. Likt petflaskorna. Det tycker jag var ett bra skämt som borde vara sant. Då kanske fler orkade/iddes ta upp lortarna, för nu börjar de tina fram. En skitsak kan tyckas med en naturprodukt som återgår till naturen, när vi sprider så mycket annan dynga som är rent hälsovådligt.
 
 

RSS 2.0