Alla helgons helg

Ledig långhelg. Skönt. Latheten sprider sig ner genom kroppen. Igår kväll tog jag min vaccinationsspruta. Det gick bra. Hoppas det funkar nu så jag är frisk hela hösten. Att vara frisk är ett måste om jag ska orka. Denna vecka har jag gått ca. 12-14 tusen steg per dag.

Ikväll ska jag se Idol. Hoppas det går bra för västerbottningarna.

Rullar på

Dagarna rullar på i jämn takt. Det enda positiva med ny månad är väl att man får en lön. Den är väl mest en omfördelning. In och ut.

Runt omkring mig både på jobb och hemma så hostas det. Inte går jag fri, det känns väl att jag är ordeslös. Alla mobiliserar för den nya influensan, samtidigt så brukar det vara förkylningstider så här dags på året. Vi som arbetar som assistenter ska snart vaccinera oss. Alla på samma dag. Hur blir det om vi får såna biverkningar att flera av oss blir sjuka och inte kan arbeta?  Magsjuka och vattkoppor florerar runt Vilhelmina ochså. Prognosen verkar luta mot en jobbig höst. 

Satt igår kväll och såg dansbandskampen. Herregud. Ungefär som idol. Nä årets idoler är bra, men i uttagningen så är det bra många som borde ha lyssnat på sig själv innan de försöker.  Hittade ochså en kväll ett program om mammas pojkar.  Säger inte titeln allt?  Måste man ha mamma med på date - så skulle iallafall jag råda min dotter till att springa åt motsatt håll så fort hon bara kan.  Fast det är ju TV, förmodligen bluff. De kan väl inte finnas i verkliga livet, eller?


Ny arbetsvecka

Efter att ha varit ledig nu i fyra dagar så börjar idag en ny arbetsvecka.  Just innan man kommer igång känns det jobbigt. Men, men man ska vara glad att man har arbete.  Ska alldeles snart ge mig iväg, säger på lokalnytt att det är halt ute. 


För 14 dar se

satt jag här och skrev. Gud vilken latmaja jag är. Vad har då hänt sedan sist. Inte mycket. Ska väl egentligen vara glad att det inte händer nåt.

Renoveringen av köket i lgh. är klar. I alla fall det jag hade tänkt göra. Ny tapet och boasering. Det blev bra. Lägenheten är precis som jag själv. Lite gammeldags, lite skamfilad men fullt funktionsduglig.

Sen har sonen med familj varit hemma, en blixtvist över en helg. Vad det lilla charmtrollet växer.

Tiden med snö, regn och halka är nu här.

I helgen är mina andra två ungdomar hemma. Allt verkar vara bra.Hoppas att det är så. Under mina uppväxtår så bar jag alla mina bekymmer inom mig själv, och har trott att det berott på att när jag bodde på skolhem så hade jag helt enkelt ingen att gå till. Men det kanske beror på den person man är. Om man kan vända sig till någon eller bär det inom sig, och inte på om man har någon att vända sig till. 

Har tittat på mitt arbetsschema och upptäckt att jag arbetar på julafton. Min dotter påminde mig om att jag arbetade förra julen.

RSS 2.0