Ibland misstar man sig

Skulle ut och köpa en ny toalettsits. Frågade mig fram. Jag hade läst på och jag visste vilket  märke jag hade på toalettstolen men det kom massa frågor. Hur knappen uppe såg ut och hur gammal den var osv. Tänkte det finns ju univerallock som passar flera märken. Nej de  var inget att ha. 
 
Trodde att det var en skitsak. Så fel jag hade.
 

Veckans erbjudande

Veckans erbjudande: Maxa semestern med våra partner erbjudande.  Vad menas?
 
Kom från en matvaruaffär.    

Mitt hjärta

Mitt hjärta är som en skuttande hare.  Först skuttar det till på våren när jag ser alla hjortronblommor. Nästa skutt kommer när blommorna knutit sig.  Så här såg det ut idag när jag gick runt Baksjötjärn.
 
 
 

Reliker

Relik från förr som ska försvinna. Det är tydligen CD spelare i bilen. Jag tycker fortfarande om att lyssna på CD-skivor, men jag är väl  ochså en relik. 
 
Jag har många gånger förundrats över vad människor slänger/lämnar vid containeråtervinningen. 
Ibland har det lämnats byggnadsmaterial, rutor, cykel osv. Men såg i tidningen att i en klädcontainer i Västerås så låg det döda grisar.  Hur i all världen tänker man????? 

Återigen

har jag latat mig beträffande skrivandet här. Sen sist så har verkligen sommaren gjort entrè. Vi har en längre tid haft högsommarvärme.
 
Sen sist så har jag också blivit mormor till en underbar liten stinta. Välkommen lilla du till världen, du är efterlängtad och älskad. 
 
Såg en artikel i kvällspressen att om man andas rätt så bromsas kroppens åldrande. Återstår att se.
 
Mannen utan lokalsinne har dykt upp igen. Han är härlig. Ska till jobbet och packar med sig både tält, liggunderlag och ett par dunkar bränsle. Utifall att det blir att köra några extra varv. 

RSS 2.0