En vanlig dag

Det sägs ju att när man blir äldre så behöver man mindre sömn. I natt sov jag nästan 11timmar så vad ska jag tro. 
 
 
           Tack för underbara rosor. 
 

TV

Den stora älgvandringen har börjat. Idag har det varit mycket aktivitet bland bla tranor, renar. Idag kom de första älgarna.Tre stycken. 
 
När min syster ringde idag så undrade hon vad jag gjorde, hon hörde mig mycket dåligt. Jag tittade på telefonen. Oj då jag hade vänt den fel väg. Jag sa att jag håller på att träna inför gammeldomen som inträder inom kort. 

Ökar

Smittan ökar igen enligt nyheterna. Verkar beror på rörligheten under påsken. Det var väl väntat.  
 
Vi har haft farsoter tidigare. 1918 härjade Spanska sjukan. Började i USA 1917 och spreds enligt uppgift av soldater. Härjade fram till 1920.  Det blev mer än 37 tusen döda i Sverige. En av de som dog var en bror till min morfar. Han blev 19 år. 

Våren

har tagit paus för denna morgon vaknade jag till ymnigt snöfall. Detta är tredje året som jag trott att nu är det färdigsnöat så jag har ställt undan min snöskyffel. Tji fick jag. 
 
Är lösningen att låta skyffeln stå framme hela året? Kommer det ingen snö då? Jag minns ju från yngre dagar att en del aldrig ställde undan skotern eller sparken. Sommaren är ju kort i fjällvärlden så det löntes väl inte.  

Snart så

går jag i väntans tider. Väntan på att det blir säsong för semlor igen.  Morgonkaffet är lite trist utan min semla.
Under tiden GLAD PÅSK
 
 
 
 

RSS 2.0