Grått

Har precis klippt mig (håret växer ju som ogräs) och då ser jag tydligt att det gråa håller på att ta över. Jag fattar nada. Är jag på väg att bli gammal (jasså är jag det redan) I allafall så köpte jag hårtoning och började lösa korsord så jag höll på glömma håret. Det stämmer nog att jag redan är gammal. 
 
Har promenerat idag. Det är så vackert utmed promenadstråken.
 

Höst

Så har då första snön fallit efter vad jag kan läsa i tidningarna. Bara i fjällen tack o lov. Nog för att jag tyckte det var kallt idag på promenaden. Har förresten varierat mig och går nu en annan sträcka. Runt tjärnen vid Baksjön. Mycket fint med rastplatser och möjlighet att gå utmed vattnet.
 
I en kvällstidning ser jag att en modell har slutat lägga ut bikinibilder och tycker att det visst är gott med pizza så det kan man unna sig. Hon har, enligt tidningen, tappat 70 tusen följare på det. Nu är bikinitiden över för min del för tre barn och 30 år sedan så min följare stannar nog kvar oavsett.  

Lat

Börjar tycka det är besvärligt att titta på TV. Det är ju samma hela tiden. Först var det Pluras kök och sen kom Renèes brygga, som följdes av Mia på Grötö.  Bara några exempel på program där samma kändisar hälsar på hos varandra. Nu träffas de på Klassfesten. Biggest losers VIP har jag då aldrig tittat på för där syns ju sångfågeln varje dag i kvällstidningarna.  Inte underligt att jag börjar tröttna. Jag läser ju lika gärna TV-tablån. Fast några guldkorn finns det. Repris på Morden i Midsomer ikväll.   

Regn

Idag har det varit en dag full med regn så det har varit en innesittardag. Sett på TV, Hem till gården, Där börjar det verkligen urarta. Sen har jag lagat mat. Skurit grytbitar och gjort en köttgryta. Så nu sitter jag här med en ond handled och en god köttgryta. 
 
Läst lite tidningar. Stormen Irma har dragit fram över Florida. Ställt till elände och en del miljonärer mår nu dåligt.
Vi får väl se vad morgondagen ger.

Retro

Har suttit och läst en av våra köp/säljkanaler.
 
Sätter man ut retro i annonsen så är det efterfrågan på allt, utom möjligen medelålders damer. När blir vi retro?
 
Har också läst en av våra kvällstidningar, som domineras av samma sk kändisar varje dag. Igår skilde de sig, idag har de mött den stora kärleken. 
 
En artist/sångerska ( en briljant sångerska) har tyvärr ramlat. (jotack jag vet hur det känns)  Hon fick ställa in efter sin allvarliga skada. Jag var tvungen o gå in i reportaget o läsa - det var ett brutet revben. Lite nyfiken verkar jag trots allt vara.  

Bio

Ett strålande höstväder. Idag har jag varit på bio.  Det var gratis bio för pensionärer. Filmen idag var En man som heter Ove. Lika bra som första gången jag såg den. Många besökare var det också. Kul.

Enkelt

I brist på något TV program så läste jag en veckotidning. Och vad ser jag.
 
 
 
 
 
                                                                                             
                                                                                               Vad enkelt allt blev.

RSS 2.0